• Derneğimiz
    • Amacımız
    • Kuruluş ve İlk Gelişmeler
    • Kurucu Üyeler
    • Yönetim ve Denetim Kurulları
    • Tüzük
    • Üyelik
  • Haberler
  • Toplantılar
    • Sektörel Toplantılar
    • Genel Kurul
  • Yayınlar
    • MEKTUP ANKARA
    • KİTAPLAR
    • WVPA - Aerosol
  • Videolar
  • Bağlantılar
  • İletişim
Videolar /    10.Gıda Güvenliği /    Samim Saner-Gıda Güvenliği Nedir /    

Samim Saner-Gıda Güvenliği Nedir

10.Gıda Güvenliği

  • Prof. Dr. Mehmet Akan-Tavuk Etinde Gıda Güvenliği
  • Prof. Dr. Ahmet Ergün-Tavuklarda Gıda Güvenliği
  • Prof. Dr. Ahmet Ergün-Türkiye'de Tavuk Üretiminde Denetim Hangi Aşamada
  • Prof. Dr. Ahmet Ergün-Tavuk Etleri Amerika'da Dolgun ve Pembe. Bizde de Öyle
  • Prof. Dr. Ufuk Tansel Şireli-Gıda Güvenliği Nedir
  • Prof. Dr. Tahsin Yeşildere- Sağlıklı Piliç Eti Nasıl Olmalı ve Ne Kadar Saklanmalıdır
  • Prof. Dr. Tahsin Yeşilldere-Beyaz Et Kırmızı Ete Göre Daha mı Çabuk Bozulur
  • Samim Saner-Gıda Güvenliği Nedir
  • Prof. Dr. Erol Şengör-Tavuk Eti Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir
Veteriner Tavukçuluk Derneği

Veteriner Tavukçuluk Derneği’nin amacı, üyeler arasında bilimsel, sosyal ve ekonomik dayanışmayı sağlamak, kanatlı hayvanlar alanında çalışan bilim adamları ve teknik elemanların verimli çalışmalarını ve özlük haklarını korumaya yardımcı olmak, kanatlı hayvan türleri ile ilgili üretim ve üretim hijyeni, beslenme ve beslenme hastalıkları, hastalıklar, hastalıklardan korunma, genetik yapının ıslahı, besin teknolojisi ve besin hijyeni konularında bilimsel ve yasal çalışmalar yapmaktır. Bu alanda elde edilmiş ve edilecek verileri kamuya sözlü ve yazılı olarak iletmektir.

Hızlı Erişim

  • Ana Sayfa
  • Derneğimiz
  • Yönetim ve Denetim Kurulları
  • Tüzük
  • Üyelik

İletişim

Şehit Ömer Halisdemir Cad.
26/3 Dışkapı
Ankara / TURKEY

Tel: +90 533 164 51 63
Email: info@veterinertavukculuk.org

© Veteriner Tavukçuluk Derneği. Her hakkı saklıdır.
Web Tasarım: AdaNET