Derneğimiz
Amacımız
Kuruluş ve İlk Gelişmeler
Kurucu Üyeler
Yönetim ve Denetim Kurulları
Tüzük
Üyelik
Haberler
Toplantılar
Sektörel Toplantılar
Genel Kurul
Yayınlar
MEKTUP ANKARA
KİTAPLAR
WVPA - Aerosol
Videolar
Bağlantılar
İletişim
Videolar
/
7.Tavukların Pişme Süresi
/
Prof. Dr. Erol Şengör-Eski Tavukların Lezzeti
/
Prof. Dr. Erol Şengör-Eski Tavukların Lezzeti
7.Tavukların Pişme Süresi
Prof. Dr. Ahmet Ergün-Tavuklar Çok Kısa Sürede Pişiyor. Bunu Nasıl Açıklıyorsunuz?
Prof. Dr. Ali Esat Karakaya-Kısa Sürede Pişen Tavuk mu Olur?
Prof. Dr. Erol Şengör-Kanatlı Etlerinde Pişme Süresi Neden Kısa?
Prof. Dr. Bingür Sönmez-Tavukların Pişme Süresi Neden Kısa?
Prof. Dr. Ahmet Ergün-Kısa Sürede Pişmesi Konusunda Ne Dersiniz?
Samim Saner-Tavuklarda Pişme Süresi Kısaldı. Bu Konuda ne söyleyebilirsiniz?
Prof. Dr. Rüveyde Akbay-Paketli tavuklar neden daha kısa sürede pişiyor?
Prof. Dr. Erol Şengör-Tavuklar Çok Kısa Sürede Pişiyorlar
Prof. Dr. Erol Şengör-Eski Tavukların Lezzeti
Prof. Dr. Ahmet Ergün-Endüstri Tavuğunun Pişme Süresi Neden Kısadır?