Tavuk Eti ve Yumurta Üretimi-Hedefler ve Potansiyel Problemler

Program

1. Oturum: Üretim ve ihracatta yeni hedefler Oturum Başkanı: Prof. Dr. Ahmet Ergün

10.30-11.15 Tavuk eti üretimi ve ihracatı: Yeni hedefler ve potansiyel problemler Dr. Sait Koca

11.15-12.00 Yumurta üretimi ve ihracatı: Yeni hedefler ve potansiyel problemler Derya Pala

12.00-13.30 Yemek arası 2. Oturum: Gıda güvenliği etkileyen potansiyel problemler-1 Oturum Başkanı: Doç. Dr. Masum Burak

13.30-14.15 GDO: Doğrular ve yanlışlar Prof. Dr. Hakan Yardımcı

14.15-15.00 Tavuklarda Salmonella ve Campylobacter infeksiyonları: Türkiye’deki durumu ve kontrol Prof. Dr. Mehmet Akan

15.00-15.30 Çay-kahve arası 3. Oturum: Gıda güvenliği etkileyen potansiyel problemler-2 Oturum Başkanı: Doç. Dr. Muzaffer Aydemir

15.30-16.15 Kanatlı etlerinde ve yumurtada başlıca bakteriyel patojenler ve kontrol stratejileri Prof. Dr. İrfan Erol

16.15-17.00 Bakterilerde antibiyotik direncinin önemi ve izlenmesi Prof. Dr. K. Serdar Diker