Oturum: Salmonella İnfeksiyonları ve Teşhisi 08.30-08.45 Açılış08.45-09.15 Kanatlılarda Salmonella infeksiyonları ve kontrolünde temel ilkeler - Prof.Dr. Mehmet Akan; Ankara Üniversitesi09.15-09.45 Salmonella infeksiyonlarının laboratuvar teşhisi- Uzm.Vet.Hekim Selahattin Şen; Etlik Merkez Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü 09.45-10.00 Tartışma 10.00-10.30 Çay-kahve arasıOturum: Salmonella İnfeksiyonlarının Sıklığı ve Mevzuat10.30-11.15 AB ülkelerinde Salmonella sıklığı ve kontrol mekanizmaları - Prof. Dr. M. Hafez; Berlin Üniversitesi11.15-11.45 Türkiye’de Salmonella sıklığı ve mevzuat - Prof. Dr. Tansel Şireli; Ankara Üniversitesi 11.45-12.00 Tartışma 12.00-13.00 Yemek arasıOturum: Salmonella İnfeksiyonlarının Kontrolü-113.00-13.30 Salmonella Kontrolünde Biyogüvenliğin Önemi-Doç.Dr. Erol ŞengörImportance of Biosecurity in Salmonella Control13.30-14.15 Salmonella Aşıları ve Kontrolde Önemi - Dr. F. Van Immerseel; Gent ÜniversitesiControlling non-host specific Salmonella in poultry using vaccination and feed additives 14.15-14.30 Tartışma 14.30-15.00 Çay-kahve arasıOturum: Salmonella İnfeksiyonlarının Kontrolü-215.00-16.15 Yemlerde Salmonella kontrolü ve Salmonella kontrolünde kullanılan yem katkıları- Dr. F. Van Immerseel; Gent Üniversitesi16.15-16.45 Kesimhanede Salmonella kontrolü:Uygulamalar ve Pratik yaklaşımlar-Doç.Dr.Mehmet Çalıcıoğlu; Fırat Üniversitesi 16.45-17.00 Tartışma