• Derneğimiz
    • Amacımız
    • Kuruluş ve İlk Gelişmeler
    • Kurucu Üyeler
    • Yönetim ve Denetim Kurulları
    • Tüzük
    • Üyelik
  • Haberler
  • Toplantılar
    • Sektörel Toplantılar
    • Genel Kurul
  • Yayınlar
    • MEKTUP ANKARA
    • KİTAPLAR
    • WVPA - Aerosol
  • Videolar
  • Bağlantılar
  • İletişim
Videolar /    12.Tavukçuluk Sektörü Nasıl Bir Sektördür? /    Prof. Dr. Rüveyde Akbay-Seleksiyon yapılırken tavuklar hangi özeliklerine göre seçiliyor /    

Prof. Dr. Rüveyde Akbay-Seleksiyon yapılırken tavuklar hangi özeliklerine göre seçiliyor

12.Tavukçuluk Sektörü Nasıl Bir Sektördür?

  • Prof. Dr. Erol Şengör-Tavukçuluk Hayvancılık Sektörünün Yüz Akı
  • Prof. Dr. Ahmet Ergün-Türkiye'de Ne Kadar Tavuk Tüketiliyor
  • Prof. Dr. Erol Şengör-Tavukçuluk Sektöründe İthalat İhracat Durumu
  • Prof. Dr. Rüveyde Akbay-Seleksiyon yapılırken tavuklar hangi özeliklerine göre seçiliyor
Veteriner Tavukçuluk Derneği

Veteriner Tavukçuluk Derneği’nin amacı, üyeler arasında bilimsel, sosyal ve ekonomik dayanışmayı sağlamak, kanatlı hayvanlar alanında çalışan bilim adamları ve teknik elemanların verimli çalışmalarını ve özlük haklarını korumaya yardımcı olmak, kanatlı hayvan türleri ile ilgili üretim ve üretim hijyeni, beslenme ve beslenme hastalıkları, hastalıklar, hastalıklardan korunma, genetik yapının ıslahı, besin teknolojisi ve besin hijyeni konularında bilimsel ve yasal çalışmalar yapmaktır. Bu alanda elde edilmiş ve edilecek verileri kamuya sözlü ve yazılı olarak iletmektir.

Hızlı Erişim

  • Ana Sayfa
  • Derneğimiz
  • Yönetim ve Denetim Kurulları
  • Tüzük
  • Üyelik

İletişim

Şehit Ömer Halisdemir Cad.
26/3 Dışkapı
Ankara / TURKEY

Tel: +90 533 164 51 63
Email: info@veterinertavukculuk.org

© Veteriner Tavukçuluk Derneği. Her hakkı saklıdır.
Web Tasarım: AdaNET